SCHUMAN BESTAAT 45 JAAR

Schuman is uitgegroeid tot een toonaangevende organisatie met ruim 50 medewerkers en 45 jaar ervaring in de incassobranche!
 

 

Historie om trots op te zijn!Schuman Inkasso werd in 1974 opgericht door René Schuman. De klantenkring bestond uit diverse financiële instellingen en banken, die na 45 jaar nog altijd klant zijn van ons.

De organisatie groeide uit haar jasje, dus in 1983  werd er verhuisd naar het kantoorpand aan de Stationsweg in Ede. Ook dat kantoor werd op den duur te klein, waarna in 2002 de nieuwe huisvesting werd het kantoorpand aan de Keesomstraat 11 in Ede. Het kantoor bood ruimte aan groei. Inmiddels beschikt Schuman over ruim 50 medewerkers.

In 2007 heeft René Schuman het stokje overgedragen aan zijn dochter Renate Schuman en Jan Willem Zondag. De bedrijfsovername bracht ook een naamswijziging met zich mee: Schuman Incasso & Gerechtsdeurwaarders.

In april 2016 is gerechtsdeurwaarder Joop Hardeman als directielid tot de organisatie toegetreden. Met hem heeft Schuman 32 jaar kennis en ervaring met incasso en juridisch advies voor het bedrijfsleven en instellingen binnengehaald.