Referenties

Tesqua Health & Sports Centre
"We doen veel voor onze leden en steken daar graag al onze tijd in, maar we kennen ook het belang van een goed debiteurenbeheer. Twiga Credit Management biedt een ruime aanvulling op ons interne debiteurenbeheer, zonder dat we de regie gelijk uit handen geven."

Uitvaartverzorging Kramer “Respectvol en persoonlijk contact, dat vinden we belangrijk. Sterker nog: het is inherent aan ons vak. Ook wanneer het om incasso gaat. Via Twiga Credit Management worden klanten op een respectvolle wijze benaderd en houden wij de regie volledig zelf in handen.”


Attract Uitzendbureau “Achter elke openstaande vordering schuilt een verhaal. Twiga Credit Management springt hierop in door ons zelf te laten bepalen wat de vervolgstap wordt. Eigen regie, dat vinden we fijn. Daarnaast betalen we ook per stap, dus ook de kosten hebben we in eigen hand.”

 

 

Sneller uw geld met Twiga Credit ManagementSpeciaal voor het MKB heeft Schuman een nieuwe dienst ontwikkeld: Twiga Credit Management. Met Twiga krijgt u op een professionele en vriendelijke manier, sneller uw geld. Debiteurenbeheer was niet eerder zo eenvoudig. Houd incassokosten zelf in de hand en bereik daarmee een betere liquiditeit voor uw bedrijf.

U kunt aanmanen en onze medewerkers laten bellen vanuit uw naam en/of uit naam van Twiga. Mochten de eerste aanmaningen geen resultaat opleveren, dan kunt u met één klik de incasso opstarten of Schuman inschakelen. U kunt dus alle fasen van incasseren doorlopen en houdt zelf de volledige regie.

Gratis gebruik
Het gebruik van Twiga is gratis. U betaalt geen abonnementsgelden, maar betaalt enkel de acties die u daadwerkelijk wil uitvoeren. U betaalt met credits. De waarde van een credit is € 1,50. Hiermee kunt u 'winkelen' in ons systeem. Zo kost een aanmaning op Twiga briefpapier 7 credits en voor een sommatie betaalt u 9 credits. De eerste herinnering en aanmaning op eigen briefpapier zijn altijd gratis.

U kunt met Twiga 24 uur per dag uw openstaande posten bekijken en acties in gang zetten. U heeft direct zicht op gemaakte afspraken en acties. Op uw dashboard heeft u altijd de laatste ontwikkelingen in beeld. Met de zekerheid van een deskundig incassobureau op de achtergrond, stuurt u klanten automatisch een betalingsherinnering, aanmaning of laatste sommatie.

Telefoon                                                    E-mail
0318 75 94 00                                            info@twigacreditmanagement.nl