WAT IS DE AVG?

De Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) is van toepassing met ingang van 25 mei 2018 (art. 99 lid 2 AVG). In deze verordening wordt o.a. geregeld voor welke doeleinden u persoonsgegevens mag verwerken van uw personeel, klanten en derden. Een belangrijk aspect daarbij is de beveiliging van deze gegevens om datalekken te voorkomen.

Meer informatie vindt u op de website van de Autoriteit Persoonsgegevens.


 

 

Voorkom boetes!

Het is belangrijk dat u uw huidige beleid op het gebied van persoonsgegevens goed in kaart brengt. Welke gegevens verwerkt u? Waarmee verwerkt u deze gegevens? Hoe ziet uw interne privacybeleid eruit? En heeft u al een Functionaris Gegevensbescherming aangesteld?

Wellicht bent u hier al mee begonnen en heeft u enkel nog een screening nodig. Of weet u vanwege alle vereisten niet waar u moet beginnen? Bel ons dan gerust!

Om boetes te voorkomen zult u per 25 mei alles geregeld moeten hebben.

Wij kunnen snel een screening maken van uw huidige beleid en adviseren u welke documenten nog ontbreken. Onze juristen stellen deze dan voor u op. Misschien heeft u alles al op orde en wenst u enkel nog een laatste check door een specialist. Ook dat doen wij graag voor u.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze AVG-specialist:
Arnaud van Essen LL.B
avessen@schuman.nl
0318-699499